Sidor

onsdag 28 januari 2009

I did it, yey


Jag klarade den, jag klarade matte tentan=) YES!!! jag hade till och med några poäng tillgodo. Sweet, jag var och simmade idag på morgonen med kl 06.00 var jag där simmade ca 2600 meter. Det var sjukt tungt, ha ha de 40-50 åriga gubbarna simmade sjukt fort! Ja har juh inte simmat på länge så jag var nöjd. Man åt frukost allihopa efteråt himla socialt =) Kändes riktigt bra efteråt, skönt att ha gjort något innan skolan för en gångs skull. Jag kände mig så duktig=) Ikväll ska alla sociologerna äta mat här så ja funderar på å fly, vet ej vart än har livräddning ikväll men jag är helt slut så får se, man kan juh inte bada jämt!

Tjoho

tisdag 27 januari 2009

För att de e sååå bra =)

">

Nu har jag fått lite mer inspiration, ska sova nu simma imrn juh =)

Go natt =)

http://www.youtube.com/watch?v=7wJ-VPqFzy0

de e sååå fiiint

Ge mig inspiration nu......


helst hade jag velat stoppa huvudet under täcket, är så otroligt inspirationslös, allt ja ser på ser omöjligt ut och sjukt jobbigt, skärpning Jessica !!!Fatta vår matte den är galet jobbig vem bryr sig om jag tar två svarta kulor ur säcken med 10 kulor eller om ja tar 8 vita ååååhhh. Och vad sannolikheten är att ja tar upp en vit istället för en svart yes =)
Ni ska få ett exempel hold on

7. En båtlast innehåller 24 konteinrar. Varje konteiner innehåller 36 låder. Enligt tulldeklarationen ska
varje låda innehålla 12 paket med skruvar. Antag att någon har bytt ut innehållet i 2 av alla dessa paket
med skruvar och dessa 2 paket kan ligga var som helst i lasten. En misstänksam tulltjänsteman bestämmer
sig för att plocka ut 3 paket ur lasten helt på måfå för kontroll. Hur stor är sannolikheten att tulltjänstemannen
träffar på minst 1 av paketen som innehåller något annat än skruvar?

typiskt i-lands problem right?
detta var då statistiken ni ska få ett såkallat ODE problem med, det ingår med i mattekursen.

5. Lös HBVPL ;
x y' + 2 y = 3 x - 1 HODEL
yH2L = 1 HBVL .

Logiskt eller hur =)

ha ha det som är roligast nu är väll att vi ska skriva uppsats i anatomi II och vi har beslutat att analysera ett bröstsimsarmtag, känns lite som min hemmaplan men inte ens detta kan jag hitta inspiration till HJÄLP MIG!!! åååh ja borde gå på gymmet ikväll med men kände inte för de tänkte spara mig te simningen imrn morron kl 06.00 heja heja. JAG SKA GÅ även om jag lär dö efter 1000 meter, simmar man 500 får man närvaro är de sagt.

måndag 26 januari 2009

Bedset




Här e lakanet jag köpte, visst var det fiiint =)

Ska sova nu blev lite sent frida och jag pratade med Nick och Brian i Usa via skype. Det var skoj, vi hörde inte riktigt vad dom sa;o)

Nehe Hey do! som Brian uttryckte Hej då! på engelska

Maaan we are goood =)


Hey, frida och jag har gjort det igen =)Vi har varit ute å sprungit Vår "runda" den som vi hittade när vi var lite lost;o) vi var ute å sprang i lördags med efter min simlärar utb jag var inte på g när ja kom hem så ja ville inte men frida sa de ska vi visst. OKEJ sa jag=) Så åkte vi te maxi å handlade och till eurostop. Jag hade hittat ett bedset som ja fulkomligt föll för. Hur fint som helst, gått å tänkt på de i hela veckan. Så jag köpte de =) Sen hittade jag 2 stoora lila handukar till badrummet kaonon bra rea och allt. I söndags jobbade jag var redigt slut sen efter 5 timmar i vattnet men det gick kanon bra. Idag var de skola gick bra drygt dock va inte upplagd alls =( men måste man så måste man. Hoppas dom lägger ute tentaresultaten snart.
Igår var jag lite knäpp med fick snowboard abstinens så var tvungen att klä på mig alla snowboardkläder och trava runt i lägenheten. Hittade en fin skidjacka på blocket med vet inte om ja vill ha den, den var jätte fin. Fick låna fridas jacka annars när jag skulle åka hon har en super fin samma märke som snowboardbyxorna;O)
Ja annars pinnar de på, lagade fisk idag btw plattfisk blev svin gott.
Nu sitter frida och jag här i soffan med varsin dator ha ha vi e coola vi =)
Sjukt socialt;o)


Här är en fin snowboard jag hittade, cool va? Men ja gillar min =)



Go kväll

fredag 23 januari 2009

I'm a dreamer








Kinesmat and Badminton=)


Fint de! Japp idag har ja unnat mig köpe mat ingrid hade två av sina polers från mellerud här så vi tänkte göra något vi inte brukar, nämligen äta ute=) Sen efter de så spelade ja badminton med grabbarna de va skoj, nu är jag hemma och är trött kom på att jag hade hemuppgift i simlärar utbildninge tills imrn så blev ingen film kväll för mig =( får skylla mig själv. Så nu pillar ja med den, jag är inte upplagd för de men I have to. Om ja skulle starta en egen simklubb typ hur skulle ja gå till väga, planera grovplanering till 4 grupper ja å massa annat JAG VILL INTE =( De är juh inte de att ja inte kan men de tar tid.
Btw frida och jag hitta lite mer fina saker på HM kommer ovan, fick lite pengar från badhuset så kanske blir en present till mig själv? Men vad? Hjälp mig!
Räkna lite matte idag gjorde 5 tal på 3 timmar ha ha =) BRA JESS!

torsdag 22 januari 2009

Good Night everyone



Go Natt nu ska jag sova och drömma om alla fiiina kläder och ladda inför badminton imrn med grabbarna =) Líte matte blir de med den kan man inte undevika ;o)

SOV GOTT

Titta vad ja hitta =)

Här e några fina gobitar som ja hittade som JAG gillade, man kan juh drömma och längta efter våren =)


Jag gillar kavajen men mina simmaraxlar tillåter nog inte mig att ha en kavaj=(
















Fina va?

En vanlig Torsdag

Go Kväll,

En vanlig torsdag som sagt, 8.10-10.00 Matte vi räknade på hur stor chans de e att vinna på lotto ganska skoj faktiskt vi kom fram till att de e större chans att vinna på stryktipset än på lotto! Sånt gör vi =) Sen va de Anatomi vi skulle analysera en karatespark vilka rörlse som sker om det är en koncentrisk, excentrisk eller isometrisk. Och vilken muskel som utför rörelsen det var skoj=) Sen va de matte igen efter lunch denna gången inte lika skoj som morronens men vafasen man kan inte ha skoj jämt right?
Och btw mina crawlare va redigt duktiga i dag, ja cyklade dock vilse när ja skulle dit, ja hatar halmstad ja cyklar vilse jämt. Men ja hann precis! Fast de har inte regnat på 2 dar nu de e nog rekord ha ha! Peppa peppa

Sen ikväll har ja å frida myst vid tvn fint de med ko(r)v macka =) Vi lyxa till de ;o)Sen nu myser ja i mitt rum ska visa en bild hur ja har de ;O)



Just de ja hittade några fina plagg på HM:s hemsida ni ska få se =) i nästa inlägg

see ya

onsdag 21 januari 2009

Okej stina ja ska bli bättre =P

Okej ja har varit dålig på att uppdatera jag erkänner =), Ska ja ta en sammanfattning nu då? Okej helgen va hård först mattetenta i fredags, ja tror de gick vägen, hoppas jag klarar den. Kändes inte jätte bra men ja håller tummarna 8 poäng fasen de borde ja fått ihop. På lördagen var de simlärar utbildning ja tycker fortfarande de känns onödigt att gå kurs i sånt man kan??? Men men ja lärde mig iallfall i teori hur man bör lära vuxna som inte kan simma, simma. På kvällen var de filmkväll här de va trevligt ja ingrid å energiarna =)
Söndagen var tung, men rolig. Började med simskole start kl 07.20 var ja i simhallen.
Allt gick kanoners och vi fick mycket positiv feedback, känns bra. Höll på till 12 sen efter de åkte ja hem och gjorde mor mors goda paj, den blev inte lika perfa som mor mors men nästan ;o) Lite mer krydda kanske sen så kan ja med =) På kvällen var de tillbax i simhallen med crawlkurs för dom vuxna. Asså dom e så goa, super duktiga och alla möjliga åldrar, riktig kämparglöd, de gillar vi =)
Just de ja i tisdags var frida och ja ute å sprang vi sprang typ vilse men inte redigt vi var ute å sprang i 40 min iallfall så en 7,5 km räknade vi ut, ha ha inte så illa pinkat för första löpturen på typ ett ÅR! Så nu har frida å ja bestämt att vi ska köra den rundan varje fredag å tisdag, heja heja =)

Annars så har skolan dragit igång igen, med mekanik, matte och anatomi. Kommer bli tungt fram till v 13! Men v 13 ja då ska jag till åre, vi ska åka några upp dit, jag längtar såååå. Brädan ska ut ur garderoben ;O)

Ikväll var ja på livräddnigsträning de var skoj 3dje gången för mig, de tar sig vi körde nordisklagkapp efter insimmet. (JAG BORDE SIMMA MER) ja höll på å dööö. De e massa olika moment som ska genomföras i lagkappen och regler som ja följas. Ja provade alla olika sträckor vet inte vilken ja gillade mest? Tror de e den när man start vi dockan blir indragen sen ska hämta dockan på botten simma bort sen bli dragen tebaka ;o)
Här ja hittade en video på youtube, ja provade allt ja va sämst på å simma med bojen sådär på högkant de e assvårt =)Stina nu har vi nått å öva på i sommar ha ha =)

">

Innan de va de skola som vanligt tjoho=) Och bowling ja just de höll på å glömma de vi hade lite biomek, energi- ingenjörs tunering. Tror biomek vann he he ;o) Kul var de iallfall ja kom 3a på vår bana ja hade lite oflyt tycker ja, jag gillar harrys bowlingbanor i borgholm bäst där e ja som bäst ;o)

Ha ha sen fick ja skäll av frida idag eller skäll å skäll, ja sa att ja va lite torr har juh badat så mycket, huden tar stryk men ja har typ adrig använt bodylotion så varför börja nu men ja då kollade frida på mig lite och sa något fyndigt så ja gick å hämtade min lotion som ja har men aldrig använder å smörjde mig så nu ligger ja här super klibbig, just där för smörjer ja mig inte!!! Men ja får väll börja ;O)

Okej inte världens roligast inlägg, I'll get better promise ;O)

Go natt sov gott

tisdag 13 januari 2009

Ishalls häng... Fiiiint de! meeeed flyyyygskääär

Ingrid hon kan hon =)



Jessica in Action ...FLyyyyyygSkäääär


Jessica gör Kööööötttbuuulllen


Jess trillar efter köööötttbulllen




Carl visar Jess hur man ska göööra =)



Detta var fiiint ska göras igen vi planerar att utmana energiarna, ja ska bara öva lite mer på köttbullen ;o)

2 done 1 more to go...

Idag skrev vi mekanik tentan och det var faktiskt lite roligare än jag hoppats på he he. Vilket betyder att jag nästan satt å små log när jah gjorde tentan, det hönder inte ofta. okej jag kliade mig i huvudet några gånger å tänkte fasen ska pil helvetet va upp ner å höger eller åt vänster, ha den kanske inte skulle va med alls. Ne men ja tror jag gjorde ett helt ok resultat sista uppgiften med linfriktion blev lite mycket för hjärna synd att ja inte kunde visat er de pappret ha ha de va nog pilar vinklar i streck, lådor, hjul i en enda salig röra ha ha. Jag kom fram till två jämnviktsekvationer Inte tillräckligt men va fasen visst får man sympati poäng för man faktiskt försökte ha ha ;o)
Igår va de anatomi, ska nog inte uttal mig om den, för den kan ha gått ap dåligt men endå helt okej så får se. Det lär väll tiden utvisa. På Fredag e de matte då ska visa upp mina vektor och matris skills dom ja har , planets ekvation ska de jobbas mer på sen lite minsta linjärna kvadrat metoden ha ha hur svårt kan de va TYP SKIT svårt men fy den som ger sig nu jäklar ska ja matte flow ända till helgen oh ja =)

Nehe nu ska sätta ner diva på golvet som ligger här å sover i mitt kän ja ska väll plugga lite matte till med för ikvälll e de filmkväll hos carl på hans 21 kvm.

Just de ja glömde juh säga att vi åkte skrdiskor idag, redigt skoj efter tentan så drog vi dit ja ingrid och carl, sofie kom efter en timme men hon har långt å cykla så de gör inget. Sen va hon 1000 gånger bättre än oss andra, ja säger så här hon hoppade och landade på ett ben utan å trilla mouhahhha de gjorde inte vi ja kan åka framåt å runt men köttbullen där tar de stopp.

Nehe matte va de

här kan ni få se mina fina matriser

lördag 10 januari 2009

I give you Tracy chapman

">

Back in Halmstad =D

Jag är tillbaka i Halmstad, oja hos min kära sambo och hennes små doggisar. Känns bra=)Vi har grejat å hängt upp å skruvat ihop allt de ja hade fått plats med i min bil, stackars goffen va fullpacka, dessutom har ja varit dålig å tvätta honom stackren ja får sympatitvätta han imrn om ja har tid. Förmodligen inte =( stackars hongoffen. Frida och jag festade lite på ost och kex samt bubbelvatten från vår nya sodastreamer fint ska de va =) he he frida smuttade lite på vin med hon ska på party ikäll så de e jag å doggisarna sen mina anatomi böcker, shit de var fler ligament än vad jag kom ihåg, attans =? Möte imrn med å livräddnings test för den nya simklubben där ja ska jobba, får se om ja har några skills.


Nehe om man skulle plugga lite anatomi till medans stella å diva sover så sött här i soffan. Lika bra att passa på ;o)

Ja lägger upp en bild på snyggfrida,


så snygg va hon ikväll lixsom


Go Kväll
// Anatomi Jess

torsdag 8 januari 2009

kan inte låta bli...

">

Nu kan jag sova gott

Natti natti

Last one ;o)

">


En sista.....
Go natt nu ska jag soooova =)

John Mayer finns det någon bättre?

Bara för den e sååå bra





God Natt
">

Fynd och mys =)



Igår var jag juh som sagt var i nybro hos mor mor och morfar med kusinen Fanny, vi spelade spel och mor mor hade gjort världens godaste paj (recept kommer läggas upp när jag får det). Iallafall vi hade super mysigt. Sen var jag ute i garaget å letade efter gamla tavlor men fyndade andra saker, en super fin och charmiga gammal stol. Och en kanon fin guldig spegel =) Gissa om ja var nöjd.
Idag har det varit plugg för hela slanten plus en snabb visit på IKEA. Tror det är 10 onde gången jag är där sen 1 december ha ha ;o) Frida it's our second home right =)
Imrn ska jag nog försöka hinna byta den elektriska wookpannan mot en sodastreamer he he
Och bege mig back till "strawtown" Frida va överlycklig för snön nästan smält bort där. Hon e go hon ;o) Jag har juh faktiskt saknat min sambo, sambo liv e fint liv he he
Nehe om ja skulle försöka räkna lite matte å mekanik till har juh faktiskt haft en touch av " matteflow" väldigt sällsynt men ibland händer det ;o)
//Fyndjess