Sidor

torsdag 26 februari 2009

Projekten snart Check=)

Ja jag går och ler för jämnan nu =) Allt flyter på matteprojekten är nästan klara, allt är löst utom 9an på statistiken och 6an på ODEn... Så nu ska ja räkna som bara den ska fixa denna jekla tentan jag skaaaa. Idag va jag och köpte frukt och grönt på torget. Igår va vi på stan å fyndade jag köpte faktiskt ett par jeans men de va länge sen ja hittade ett par som satt så bra, sen köpte ja ett par nya snowboardskor med men mina e för stora. Dom här satt kanon men de va ågren efter. V 13 är det åre jag längtar sååå det ska bli super skoj. Men nu ska ja skriva färdigt anatomi uppsatsen, är det inte de ena så är det de andra. Men imrn blir mys då ska ja bjuda martin´, ingrid å simon på paj!


onsdag 4 februari 2009

Dagens låt

">

Addiction



Okej jag blev americaniserad efter ett år i USA. MEN chocolatechip cookiedough icecream is like the best icecream ever, just so you know! And I'm a proud addict of cookiedough icecream!
Jag köpte lite i lördags å jag har fortfarande lite kvar! Man behöver bara äta lite sen e man nöjd.
Nehe nog om mina addictions, prison break med förståss!
Okej måste bara berätta att frida och jag är grymma, igår hämtade vi den soffan vi köpt på blocket fixade släp satte dit de å körde med de. VI E SÅÅÅ BRA! Utan någon annans hjälp, nu kan vi de mesta och klarar oss alldeles ypperligt själva. Ingen av oss hade satt dit ett släp innan; MEN HUR SVÅRT KAN DE VA! Inte jätte men lite pilligt va de ;O) Och soffan blev otroligt bra.

Idag simmade ja på morgonen kl 06 så kl 16.00 va ja död de va sprint pass idag. Tydligen så första onsdagen i varje månad ;O) Inte min starka sida men ja hängde med typ =)
Ikväll har frida och jag kollat film laddade hem en jätte bra, TAKEN handlar om en pappa vars dotter blir kidnappad, redigt bra! Frida hade gjort negerbollar med medans jag sov en stund. Frida hon e duktig hon. Imrn ska vi filma i simhallen när ja simmar bröstsim, ha ha blir helt klart spännande.


Hawaii hade varit fint, men somliga får juh åka till Thailand!! Jag är inte avis alls =)

måndag 2 februari 2009

åhhhhh





Attans, jag som hade tänkt fasen vilken bra dag detta blir så poff vid trafiklyset illa mående dom 40 minuterna ja var på matten va inte skoj, jag sprang te toan då gick de över åååååh. Så ja pallade inte mer ja cyklade hem sendess har de varit upp å ner ena stunden bra andra stunden illamående. Shit... men men ja har iallfall vilat ser sådär lagom likblek å skoj ut =) Ne nu får de va nog med tycka synd om sig själv va fasen ja har inte spytt än de e juh bra right?

Helgen iallfall helgen har varit fin, min sambo har dock saknats liiite;o)
Mor mor å morfar var juh här i fredags till lördags himla mys så skoj att dom ville komma. Vi hade en mycket trevlig fredagskväll med go mat å film. Lördagen gick vi till stan (duktigt av oss) och tillbax. På stan blev de några fynd, mor mor å ja fyndade mest ;o) Mor far han va med =) Ja fyndade matta å skor, mor mor en duk. Riktig kvalitets tid med dom de va kanon! Tack för ni kom vad skulle ja göra utan er=) Lördags kväll blev de toast å te med simon. Sen Söndagen jobbade jag å sov, på kvällen va grabbarna grus här Carl karlo och simon vi kollade Beck och toastmaskinen kom fram igen fiiint va de. Simon hade fifflat med sig lite chips med ;o) Vi satt i mitt fina kök å festade på toast ibland e livet fint, KANON HELG=) Ja hade juh såå fina tulpaner med i köket va tvungen å ta kort på dom. Nehe nu ska jag kolla lite i mina matte böcker. Man kan juh inte va sjuk på hel tid FUnkar inte!!!

Syns snart igen ;O)