Sidor

lördag 14 mars 2009

Gardiner

Jag klarar juh inte av plugga så länge i sträck så jag underhåller mig med lite gardiner.. Hittat till köket

Dessa va fina lite kul med färg men passar dom till mina chokladbruna väggar??



Dessa gillade jag med men dom är nog lite tråkiga, färgen mest. Får väll köpa en färgglad blomma som jag inte kan ta kål på =)

VAD TYCKER NI?

Kläder på posten , Fiiint de!!!

Min jeansjacka från HM kom igår och den passade... shit så bra det blev =)

CarlO 22 år =Tårtkalas i andersberg


Mitt Kort till Carlo, han är superhjälten till höger ;O)


Min fina present till carlo





Tårtkalas det är fint de, carlo hade till och med bakat en egen tårta med marängbotten och någonslags fudge emellan. Carlo slutar aldrig imponera =)

fredag 13 mars 2009

Varifrån kom all snö?!



Ja igår var det snöstorm här, toksnöade hela kvällen och jag skulle juh givetvis jobba åååhhh. Och frida hade bilen! Så de va bara till att cykla in till stan och ha crawlkursen det var juh faktiskt sista gången. Men det tog emot, som tur va sa simon att han bjöd på toast och te på hemvägen om jag ville =)Han är bra den där simon =) Jag såg ut som en snögubbe när jag kom dit! Hade varit i skolan hela dagen och pluggat samt haft redovisning den gick bra och jag blev godkänd på anatomi uppsatsen sköönt , ett mindre problem. Nu har ja precis ätit blev galet trött, ska plugga mekanik, går inge vidare. Ikväll ska vi till carlo han fyller 22, det blir tårta carlo har bakat. Ska bli spännande, ja har kommit på värsta bästa presenten.

Och jag försökte tvinga fram våren idag köpte minipåskliljor på MAXI! fina va dom men hade ingen bra krukar så nu står dom i varsin tekopp=) Funkar det med!

nehe om man skulle diska eller något så man slipper plugga =)

Ps en vecka kvar till åre iiii

onsdag 11 mars 2009

Ibland är det inte så lätt



Ibland hinner man inte allt fast man vill, ibland blir det fel fast man försökte, ibland finns det inget man kan göra bara vänta. Ibland är det inte så lätt!
Ibland blir inte mekaniktalen det du trodde det skulle bli, ibland visar det sig att du gjort typ APfel !!! Vad gör man man sparkar lite på en stol och hoppas att nästa uppgift den e lättare , jag känner det på mig =)
Ibland måste man bara lyssna och va tyst och krama. Ibland så måste man göra kladdkaka till sina vuxencrawlare fast man egentligen inte har tid eller ork. Ibland måste man bjuda på ett leende bara för att. Ibland måste man säga nej till roliga saker för att göra de tråkiga sakerna. Ibland måste man städa för det va på tok för länge sen. Ibland måste man andas och ta det lugnt fast man egentligen inte ha tid. Och oftast så löser det sig på ett eller annat sätt eller hur?

Och ibland måste man gå till skolan kl 8 fast man e ledig till klockan 13.15 bara för att räkna den där jekla mekaniken. För att man måste skriva minst 6 poäng av 10.
Mmm ibland så måste man bara...

tisdag 10 mars 2009

Mycket att göra... men jag hann endå slinga håret

Just nu är mitt liv lika med kaos jag tänker inte utan bara har saker jag måste göra, i fredags var det inlämning av mekanik projekt och anatomi uppsats, igår var det matte redovisning plus inlämning av matte projekt. På torsdag är det anatomi redovisning som måste föreberedas och å¨fredag matte redovsning samt att det är tenta nästa vecka. Ja ikväll måste jag på möte med för Aquariet gå igenom simgrupperna. Jag hinner dock med lite kul med =) i torsdags blev jag bjuden på bio av simon. Vi såg " Män som hatar kvinnor" riktigt bra, har du inte sett den gör det. På fredag myste jag med ingrid och has sleepover. Sen lördagen var det matte löste massa ODE =) fett najs. På kvällen var ha bjuden till suzann och hennes pojkvänn på tacos. Det var lite annant folk där med. Vi spelade alias det var himla skoj =) Ja frågar suzann - ett annat ord för hamster? MARSVIN!! skriker suzanne, ja syftade juh mer på gangare. Kul hade vi söndagen var de jobb sen gjorde jag tacos paj, max och frida och jag festade på de sen kom de typ 10 pers till hit tydligen är söndag kvällar BECK kväll här då samlas alla hos mig och frida och kollar beck himla mysigt faktiskt. Idag har jag faktiskt slingat mig med , välbehövligt så säga. Men ja e halv nöjd hade nog velat vara lite mer blond men de får la gå kanske ?!
Nehe möte var de, jag är inte jätte pepp får klistra på ett leende, tror vi får mat så kan juh vara värt å gå dit =)


Så här snygg blev jag =)

torsdag 5 mars 2009

madicken skor VILL HA!

Kolla vad jag hittade på scoretts hemsida världens tuffaste skor. Ska nog cykla förbi stan idag innan jag ska jobba och ser om ja hittar dom.. iiii' 899:- pix


Btw idag hade jag matteflow efter vi lämnat in anatomi projektet sjukt bra!
Nu kan ja lösa alla separabler och linjära olydigheter =) SJUKT BRA!

Ikväll ska vi på bio jag och simon sen martin och ingrid med =) MYSIGT

Nehe om man skulle röra på sig..

XO

onsdag 4 mars 2009

Kan man tvinga fram våren?

Det är den stora frågan idag, jag vaknade till sol och typ 7 grader varmt, himelriket! Jag tog på mig min nya fina kjol ett tag och tänkte jag kanske kan tvinga fram våren lite till, åh ja tror de funkade. Nu ska jag in i mattedimman jag ska göra klart alla ODE uppgifter idag så ja bara har statistiken och mekaniken kvar sen =) Tentan närmar sig med stormsteg, men efter regn kommer solsken = ÅRE =)




// Jess

söndag 1 mars 2009

Shake that ass..

Hey detta är vad som spelats i mina högtalare idag, sjukt bra =)">

Ja har shakat som bara den här, Frida var är du lixsom ;o)
Annars har ja tvättat, ätit kladdkaka, å lite till kladdkaka, å så lite till, sen har ja läst massa dumma artiklar på engelska, pillat med min snowboard, provat mina underställ ha ha Mamma ja kan fortfarande ha 158/164 sjukt bra =D
Ikväll blir det väll beck här, jag har inte "nappat" idag så ja lär väll somna.
Ska skriva färdigt anatomin, och räkna lite ODE =) Fast först ska ja shaka lite till ha ha oh yeah foshiz ;o)

Just ja glömde juh säga att ja faktiskt jobbat idag mellan 7.15 och 12.00 Jag är duktigt =) jag lyckades dock sätta igång larmet men de va inte mitt fel =) Bra start på morgonen men simskolan pinnade på!

Mor mor ja saknar dina gulliga kommentarer=)

ÅRE V 13

sooon.....