Sidor

tisdag 29 september 2009

Från sol till regn bara sådär ?

Hej, jag och ingrid beslutade idag att vi skulle gå på tylösand eftersom halmstad bjöd på kanon höstväder. Men eftersom Ingrid och jag är väldit upptagna människor så var vi tvungna att göra dittan och dattan innan.

Så när vi väl kl 17.50 befann oss på tylösand och skulle bege oss ner te stranden började det givetvis ösregna. Vi tog skydd vid toaletterna som fans precis innan stranden. Vi fick fika där under taket, sedan tyckte vi oss skymta uppheåll vi hann så vi kom upp på sanddynorna och se de magiskt stora vågorna skvalpa mot stranden men då ja då öppnade himlen sig igen. Ja sa till ingrid att stanna intill det sista då jag insåg att det faktiskt inte skulle sluta regna. FASEN !!! Vi fick avsluta fikat i goffen men de va mys det med.
Lite bilder togs de ja bjuder på dom...

Och förresten idag damp mitt ICA-kort ner i brevlådan minst 10 vuxenpoäng bara så där ;o)

Och sen tänkte ja hälsa te den som snott sofias cykel bra onödigt och om vi fick tag i dig vore det inte kul.











måndag 28 september 2009

Ännu en dag med regn på TVÄREN =D


God Morgon!

Har nyss avnjutit en frukost med simon himla mys. Nu ska jag borsta gaddarna och bege mig tvärs över vägen till min kära vänn Ingrid vi ska göra lite ergonomi tänkte vi. Vid kl 2 har jag styrketränings instruktion ha ha regnkläder PÅ! Helgen har varít bra har jobbat på Sannarpsbadet i Lördags. Dom ringde halv 12 ja va där 12 ;o) Igår simskola, måste bara säga att mina vuxencrawlare är såååå duktiga. I helgen blir det Fåglum ;o)

torsdag 24 september 2009

Glömde tandläkaren

Det gick alla tiders hos tandläkaren, han var redigt trevlig =) unga tandläkare gillar vi. Han sa till och med att jag hade FINA tänder nog aldrig någon som sagt innan. Men ja fick bakläxa på tandtråd och munskölj;o) han frågade så här typ. Jaha Jessica hur många gånger i veckan använder du tandtråd? - Ja sa ja inte så ofta.
Tandläkaren säger då 1 ggr i veckan? - Nja säger jag det kan ja juh inte påstå. Ja men en gång i månaden säger han då? - Ne inte de heller säger ja =D, Men en gång i halvåret sa säger han å ler lite. - DÅ är ja juh nåstan tvungen att le lite å såga ka en gång i halvåret då. Han kör sedan samma grej med munsköjet och får exakt samma svar ha ha inte lätt å vara tandläkare alltid. Iallfall ja har en ny tandvårds försäkring nu för lika bra mina visdomständer har juh ej kommit än =)
Nehe nu ska ja sova natti natti =)

En helt okej dag =D




Dagen har bestått av en fin fin sovmorgon med häng framför simons tv med en kalas frukost alldeles själv. Sen skola med ingrid och powerpointgrejs för redovisningen nästa vecka. Eftermiddagen och kvällen har varit luuuuugn. Jag har kollat på idol och gjort tonfiskröra ja typ de och nu är simon här så nu ska ja sova snart tänkte ja.

Go Natt ;o)

tisdag 22 september 2009

" Jessica Goes 80 bast och Rullator "

Check it out :=) Det är från mässan, jag visar mina skills på Rullatorer ;o)

" Staden där det regnar på tvären" och där vaktmästeriet alltid är på möte



Har precis överlevt en verkstads lektion med M1ettorna. Läraren var som en hök på oss tjejer. Men jag svarvade galant så han hade faktiskt inget att kommentera. Vi var otroligt snygga i blåa rockar med feting skyddsglasögon.

Efter lektionen tänkte jag vara så duktigt och äntligen köpa mitt kompendie till ergonomin. Jag var nämligen där igår kl 1 och tänkte köpa ett. Men med min maximala otur var dom tydligen den 21 september från kl 11.30 på möte hela dagen och stängde. Jag kollade lite snabbt på öppet tiderna igen och tänkte imrn då efter verkstaden. 08-12 sen 13-16 då var det öppet. Så idag efter verkstaden så åkte ja dit tror du då inte att mellan 9,30 och 11 varje TISDAG har dom MÖTE! Ha ha detta är ett skämt tänkte jag klädde på mig regnkläderna och gav mig ut i regnet. Och det hjälpte egentligen inte att jag hade min fina regnjacks huva på mig eftersom här i Halmstad hör regnar det på tvären och rakt in i fejan endå. Men eftersom jag endå ville få något gjort idag så tänkte ja tandläkare de är nästa mission. Så eftersom jag är så påstridig och aldrig ger mig fast dom inte hade någon tid förrens den 24 november lyckades ja få en tid imrn kl 12.30. Så tandläkaren imrn helt gratis såå gutt hoppas bara gaddarna är fina nu! Ja ska nu häva i mig 1 liter citronvatten pepp pepp!

fredag 18 september 2009

Björnen, Mamma och Bror har varit här =D

Japp dom åkte nyss och jag väntar på mor mor och mor far som BORDE dyka upp när som helst. Mor mor var dock hel hemlighetsfull och bara fnissade åt allt hon är bra rolig min mor mor. Iallfall så har jag haft en kanon mysig kväll och dag med Mamma, brossan och cesar " Björnen". Mamma och jag var på stan lite och hittade varst klädesplagg jag en klänning som jag kan ha nästa gång ingrid och jag ska shaka på kåren. Sen var dom på Biltema, mamma köpte en kaffebryggare till mig eftersom jag inte har någon och dom är typ kaffe freaks. Ha ha men inte jag men nu har ja tryckt in min nya kaffebryggare bredvid mitt tokdåliga diskställ som ja typ tejpat ihop med silvertejp. Jag har även pratat med IKEA support på deras chatt tok bra jag har juh slarvat bort instruktionerna till min spegel som jag vill montera upp och vet inte på vilken höjd och bredd fästena ska sitta men dom braiga Ikea support på chatten mailade mig en pdf fil på spegeln där allt stog, sjukt bra =)Jag lägger upp en bild på björnen när han sover mellan mitt skrivbord och sängen. Plus en bild på min basker ja köpte i sthlm...



torsdag 17 september 2009

"Jag är patric swayzy vart är du? :)"

ha ha igår va en fin fin kväll vi gick ut på kåren. Eller det började inte på kåren utan hemma hos ingrid runt 6 snåret då det bjöds på köttfärspaj, fint värre. Efter det så kollades de på Idol och Livvakterna min å ingrids nya favvo serie =D Det ska alla se tycker vi minst! efter det shakade vi lite själva runt i ingrids lya. Efter det begav vi oss till en förferre på nyhem. När var vi hos en av Fridas klassisar. Men sen blev det kåren för hela slanten. Vi shakade nog från det att vi kom dit halv 12 till kl 3 då vi gick hem. Under kvällen har tydligen Joel skickat massa sms i hopp om att finna mig och avsluta våran schlager dans som börjades på stora dansgolvet. ett av sms som kom in var " Jag är patric swayzy vart är du?:) " Vi gillar Joel är det någon som får en att skratta måste de va han. Iallafall Ingrid hittade någon och dansa med efter vi röjt genom hela stora dansgolvet hon och jag. Så jag hittade en afrikan som jag hjälp köpa öl i baren eftersom inte han kom fram. Jag hjälpte givetvis den stackaren och använde mina rugby armbågar å donade en öl till honom. Vilket förmodligen senare visade sig va ganska smart eftersom ja hade en grym danspartner sen hela kvällen. Så ja klarade mig tipp topp utan Ingrid. Klart ja kollade till henne då och då. Men kvällen är inte slut nu.. Jag har så tokont i fötterna så det jag kan komma på å säga när jag tillslut hittar joel vid korvmojen utanför kåren är " Kan du bära mig hem" Joel som inte är dum säger givetvis lilla Jessica ta av dej skorna. Jag är juh däremot lite dum och gör detta och går barfota hem till S där jag måste tvätta fötterna rätt rejält men inte en skråma ;o) Ja en galen men sjukt rolig utekväll! Och nästa gång ska ja och Patric swayzy avsluta våran schlager dans med bravur ;0)

tisdag 15 september 2009

"Ett bra liv" och lite annat i sthlm

Här kommer lite sthlms bilder! Vi hade super skoj och mässan var himla bra. Jag tackar GPSen för hyffsad vägvisning, Elvira för boende och frukost samt mysigt sällskap. Och sen alla som var med för trevligt sällskap. Och Goffen för en fin fin bilfärd upp. Han såg förresten ut som en insekts kyrkogård innan jag tvättade han faktiskt det värsta jag sett. Men nu är han sjukt snygg ;0) Jag måste även nämna de sjukt goda kroppkakorna som avnjöts på restaurang kvarnen i sthlm grymma, stekta med kantarell och örtfyllning. Man fick givetvis lingon till men ja lärde dom att man måste ha ovispad grädde till, fick även förklara detta men nu vet dom det i sthlm med =D. Jag köpte även en basker vi var inne i en hattaffär riktigt skoj, alla provade minst en hatt men ja fastnade för den cerisa baskern. Vi var även ute på fredagskvällen på ett uteställe som hette typ bajan? något mycket mysigt. Nehe kolla bilderna de säger mer än mig;o)





















söndag 13 september 2009

Jag lägger ägg och äter polkagris =D




Japp jag har numera funnit min favvo polkagrisstång, nämligen HALLON- SALT. På väg hem från sthlm igår passade vi på så lämpligt att göra ett stopp så nära gränna vi kom, nämligen braehus där dom gjorde egna polkagrisar. Jag köpte 5 stänger nästan alla var någon form av salt. Jag har ätit en av dom nämligen hallon-salt och jag är redan addicted. Den är gudomlig!!! TUR ATT JAG KÖPTE TVÅ SÅNNA =D var bara tvungen att säga detta. Tänkte lägga upp bilder från sthlms resan och mässan " ett bra liv " lite senare ska nog åka och tvätta goffen nu! Han e lite skitig efterr en resa på 100 mil. Men ja lovar att fixa sthlm senare.

tisdag 8 september 2009

Glasögonbloggen






Ha ha visst såg ja bra men kanske inte sååå bra höger öga va mindre bra så what do you think mest till skolan på föreläsning inget som ja lära trava runt i för jämnan =D

måndag 7 september 2009

Synundersökning nästa---->

Eftersom jag ser så otroligt bra känner jag juh givetvis att detta måste bevisas. Därför ska jag Jessica Hammarström gå på synundersökning ha ha ja okej simon hade fått ett gratis erbjudande i sin brevlåda å han ser juh redan dåligt så han ville gärna att ja med ser dåligt så vi kan se dåligt ihop ha ha =D Nej de va nog mest för att vara snäll. Man vet juh aldrig ja kanske har värsta synfelet fast ja ser tokbra. Min vapendragare och numera influnesa kompis ingrid ska givetvis följa med men tror hon skulle fixa gymkort istället, reda med den tjejen. Ja är juh inte top notch än så ja väntar lite. Sen ska vi te Eurostop och leta presenter ja te simon å ingrid till en bebis =D BRA combo. Ja mina funderingar kring detta vet ej men ja tror de blir bra. Önska mig lycka till

XO

Så här bra mår jag =D