Sidor

måndag 26 oktober 2009

Photoshop pill

Jag har faktiskt lyckats att ladda ner någon slags provversion av photoshop! KUL dagen innan tentan kasnke inte va det smartaste jag gjort. I alla fall lyckades jag hitta en guide på internet som hjälpte mig till att lägga till ramar runt bilderna. Snyggt =)




söndag 25 oktober 2009

Fitnesstest på i form

Detta blev mitt resultat lite kul faktiskt =)

Du är: Swinger - passionerad och impulsiv
Swingern är ett riktigt energiknippe som är impulsiv och älskar att ge sig i kast med nya motionsformer.

Det får definitivt inte vara för schemalagt eller för enformigt.

Personlighet: Du är varm, engagerad, uttrycksfull och passionerad. Du hatar rutiner och fasta scheman och trivs bäst med arbetsuppgifter som stimulerar din kreativitet. Du vill kunna utveckla din energi och använda din gnista och entusiasm.

Fitness: Med sitt stora behov av konstant variation är swingern den perfekta kandidaten till crosstraining. Eftersom du lätt blir uttråkad är det bäst att välja flera olika träningsformer som du kan variera allt efter humör. Det skulle t ex kunna vara inlines när solen skiner och dans när det regnar. Du blir uttråkad om du försöker göra samma sak dag ut och dag in. Anmäl dig till olika lopp t ex genom ditt jobb - då tvingas du nämligen att gå, löpa eller åka inlines hela vägen till målet. Pilates kan användas både för träning av flexibilitet och styrka.

Peak: Du toppar helt enkelt mitt på dagen. Medan alla andra tar sig en lur eller slappnar av lite efter lunchen bör du skaffa en träningskompis och tillsammans bränna energi på motion.

Träningsmöjligheter
KONDITION: Orientering, jazzdans, mountainbike, triathlon, squash
STYRKA: Bodypump
SMIDIGHET: Pilates, hemmaövningar för smidighet

fredag 23 oktober 2009

Den här hade jag velat värma mig med i höst

Dagens bild på krav från fröken Blixte

Vi kan kalla den bubbelöversvämning i mitt handfat, jag fyllde på ny tvål i min fina tvålpump men ja råkade fylla lite mycket som sedan när jag skulle spola bort det resulterade i Lödder i massor i MITT HANDFAT =)

onsdag 21 oktober 2009

Lämnade Nyhem för att gå runt en sjö!

Idag så va ja lite less på allt så ja beslutade mig för att släpa med simon ut och gå. Så efter han slutat jobbet stack vi iväg. Jag hade packat picknickkorgen (ryggsäcken) innan ;o) Vi gick runt en sjö som hette Torvsjön jag länkar pdf för vandringsleder runt halmstad, nu ska vi vandra alla =)

http://www.destinationhalmstad.se/website6/1.0.6.0/305/090311-Vandringsstigar.pdf

Vi hade en härlig eftermiddag och tog massa fina bilder som kommer här!













Hittade ni någon favoritbild? berätta gärna vilken på kommentarer =)

tisdag 20 oktober 2009

Melissa Horn på Pipes of Scotland i Kalmar

">

Den hypade och albumaktuella Melissa Horn kommer till Pipes of Scotland lördagen (21 november). Lyssna på Melissas senaste album Säg ingenting till mig på Spotify.


Förköpsbiljett: 180 kr
Förköpsbiljett med Filé Mignon: 279 kr
Direktinsläpp: 220 kr
Biljetterna säljs på Calmar Stadshotell från och med måndag 19/10.


Vem vill gå med mig?
Mamma?

Min vänn Ingrid är alldeles förtjusande vacker tycker ja =)



Foto: Jessica

Klänningen satt som en smäck!!

Foto: Ingrid Bertilsson

Jag är nöjd!

måndag 19 oktober 2009

Projektrumshäng hos Biomekarna

Jag befinner mig nu i vårat utommordentligt fina projektrum. Här har vi idag arbetat flitigt med att skriva ut våran poster vi hade tur jag lyckades göra om publischer filen till PDF så vi kunde skriva ut den på skolans skrivare. Det fanns ETT A3 papper kvar. FATTA TUR VI HADE, jag vaktade skrivare så ingen skulle ta det enda A3 pappret som förmodligen fanns kvar i hela N och P huset. Sen har vi skrivit på våran projektplan, spacklat och målat våran prototyp till ergonomin. Riktigt flitiga, nu är min mat i micron och väntar på att ja ska hämta den och krydda den med lite lingonsylt. Ja projektrumslivet är underbart helt klart. Måste även berätta om martins mat idag, himla kul. Han hade en matlåda med en halv ciabatta med en kycklingfile på =D Sjukt kul, student mat på högnivå. Borde väll även på påeka att alla i våran klass har en högmatlagningsnivå. I vårat projektrum kan man inte komma med VAD SOM HELST! Nehe maten väntar på mig i micron...

lördag 17 oktober 2009

I love Regina Spektor

listen and enjoy!

">

Mitt ena loppisfynd från fåglum!

Julia jag har glömt att visa dig mina loppisfynd från när jag va i Fåglum hos simon. Jag tänkte bjuda på ett ikväll! Vad tycker du?



Den är här...=)

Jag har varit lite trött idag efter gårdagens stohej i min lägehet. Det var väldigt lyckat och all mat tog slut! Så jag har inte pillat jätte mycket med kamera, hade ingen lust att gå ut och gå så det blev lite bilder på mig istället med den nya. Massa roliga funkisar, kommer ta ett tag innan jag lär mig allt, men det ska bli kul. Från och med nu är jag och min NIKON oskiljaktiga=)Simon har också pillat på den han gillar också min lilla bebis.





torsdag 15 oktober 2009

Kunde inte låta bli...

Jag har tok ångest har precis klickat hem en klänning från

http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=540053&qProductColorId=14&qNavigation=&qNavigationBrand=&qNavigationClass=&qNavigationGroup=&qBrand=&qClass=&qGroup=&qStyle=&qSize=&qPage=2&qFilterType=0&qSizeGroup=&qvirtualClass=&language_id=1&gender=1&qSiteId=1

kunde inte låta bli tyckte den va sååå fin! Men ångest nu eller, men man kan säga att ja tjänar in den på söndag när ja jobbar =D den kommer om 2-3 dar.
Mamma den är jätte fin TROR JAG

Nikon D3000


Ja tänkte ja kunde visa kameran jag köpt och inte fått än =D
Det är en NIKON D3000. Jag valde ett annat objektiv istället för de som fanns på. Det fanns ett 18-55 VR men ja tog 18-105 VR dyrare men lite bättre zoom och bättre objektiv så jag hoppas det blir bra. Jag hoppas även att expert kan snabba på lite så jag kan få min kamera...

onsdag 14 oktober 2009

22 härliga år

Idag är min födelsedag dag, jag blir hela 22 år. Kan inte påstå att jag blir gammal men jag blir då inte yngre hellre. Sitter hemma hos simon nu, han fixar mat. En riktigt klippa till pojkvänn är han allt, frukost på sängen fick ja med. Så jag kan faktiskt inte klaga på mitt 22 åriga liv just nu, jag har de rätt bra =D. Vi tog även en promenad på tylösand idag simon och jag i det fina och alldeles underbara höstväder. Jag bjuder på lite bilder.
Har inte fått min systemkamera som ja betsällde igår än. Jag är väldigt otålig och vill helst att den ska komma NU! Men den som väntar på något gott =)