Sidor

onsdag 17 februari 2010

Dålig semla och BRA praktik

Igår åt simon och jag semlor, det var juh fettisdagen då ska man äta semlor. Men på träningen sen gick det sämre när min mage förmodligen kommit på att den semlan va inge bra. Så när det var 10 minuter kvar av mitt 1,5 timmes pass fick ja bryta på grund av en semla. Jag tror i alla fall att de va semlan, simon hade känt sig lite halv kass med. I alla fall ja mådde inte bra på kvällen och låg mest under en filt och kollade OS. Björn Ferry gjorde min kväll bättre dock.
Sen så är praktiken typ fixad tack vare Fia, jag ska vara med henne på Autoliv i vårgårda i 4 veckor. Ska bli super skoj! Så Fåglum here I come ;o)





fredag 12 februari 2010

Good News + Klipp av luggen

Japp luggen fick sig en uppfräschning på Monique idag. Fruktansvärt smidigt att bara kliva in och fråga; har någon tid att klippa min lugg? Svar : Absolut =) snyggare, gladare och endast 50 kr fattigare! Ja gillart =) Nu mot Kalmar med Simon ska bli skoj!


söndag 7 februari 2010

Tänk vad ett år kan gå fort!




Fredag = Jobb och utgång

Jajemen, efter mitt kanon pass på torsdagen då jag jobbade 15-22.30 och åkte på att vifta. Den historien är en historia för sig. Viftning går ut på att man samlar massa människor i dam respektive herrbastun, sen ska en badvakt gärna en kvinnlig till damernas och en manlig till herrarnas ta med sig en tunna med aromdoftande vatten (apelsin, och lime denna torsdag) Man häller sedan på ca 2 skopor och börjar vifta. Viftningen går ut på att jag viftaren håller en handduk dubbelvikt för den över huvudet och sedan släpper ner den. Som att jag skakar matta typ =) Då sprider aromen sig i bastun och värmen fördelas över besökarna. Man har sedan olika slags vifttekniker. Jag körde bland annat helikoptern ;o) Då tar man och viker handduken lite mer och snurrar den över huvudet. Efter man kört 3 vift ett i halvtimmen så fick besökarna smeta in sig med honung så dom blev mjuka och goa. Jag körde sedan 2 vift till. Jag kan säga att jag var rätt mööör efter detta. Och luktade som en hel apelsin när jag skulle gå och lägga mig.

Aja nog om det jag jobbade fredag med men då var det mest vaktande så ingen drunknade, lugnt pass. Det enda som hände var att en tjej svimma i bastun. Man blir lite orolig när någon ropar i walkitalkin kvinnligbadvakt till dam nuuuuu. Man vet liksom inte vad som hänt! Jag sprang, men som tur var, va det bara en tjej som hade svimmat. Jag tog hand om henne sen var allt bra. berättade att det inte va så konstigt att man svimmade när man bara ätit liite frukost varit ute och gått 2 timmar sen badat länge när inte brukar bada, sen bastade. Utan att äta något mer! Jag skulle gå av mitt pass i den vevan med så jag körde hem henne och hennes kompis efter jag tryckt i henne en banan och vatten. Kändes bäst så! Dagen gärning!

Sen var det utgång för hela slanten! Carl och Martin lagade mat till mig och Ingrid. Sen var det mårtenssons som gällde hela kvällen och natten. Kom i säng kl 4.00 efter att ingrid och jag tagit den traditionella cheesen på McDonalds. Man ska inte sova på tom mage;o) Lördagen va LUGN!








torsdag 4 februari 2010

Plugg och Jobb

Suttit och pluggat nu på förmiddagen det tar tid att få in all fakta man kan läsa max 4 sidor i timmen för att få in allt. Har ätit lite nu och ska snart göra i ordning mig för att åka till jobbet. Jobbar mellan 15-22.30 monsterpass på Sannarpsbadet. Borgholm ringde idag med, vart ska man jobba i sommar. Dom vill ha mig där och jag trivs där men det är långt att köra varje dag och mycket pengar går i bensin. Sen har man en lägenhet som bara står i halmstad och kostar pengar!

onsdag 3 februari 2010

Baktajm --> Foccacia

Idag har det bakats här på Nyhemsgatan 40. Det blev en dinkelfoccacia med soltorkadetomater och rödlök. Det var grymt gott, Simon var här på en smakbit, han gillade det med. Han fick med sig några bitar hem ;o)

Receptet på Foccacian finns på baksidan av dinkelmöjlet (siktat) sen slängde man i en burk soltorkadetomater och en rödlök, klart!

Just det mor mor om man klickar på bilderna blir dom stora i ett nytt fönster då kan man spara ner dom. Om man högerklickar på dom när dom är i stort format och väljer spara bild som kan man spara dom på datorn.