Sidor

måndag 21 juni 2010

Första fisketuren i Nossan

Vi har varit och fiskat, det var himla mysigt. Vi hade med oss saft i GLASFLASKA, blir extra gott då, sen Kexchoklad och lite andra kakor. Vi bad till fiskeguden och det hjälpte, påvägen tillbaka längs Nossan fick jag dagens första fångst en alldeles utomordentligt fin abborre. Åh så glad jag var, sen fick jag en till! Gladare tjej får man leta efter. En underbar dag helt enkelt!








lördag 19 juni 2010

THE Wedding

Idag sker det, Kronprinssesan ska äntligen få sin Daniel =) Samtidigt som Simon ska flyga sin sista tävlingsdag i Arboga Open. Blir en minst sagt spännande dag!

fredag 18 juni 2010

Sommarstopp nr 1/ Arboga Open

Jag tog mig hela vägen till Arboga, och bor nu i en husvagn med hela gänget. Idag har det inte varit något flygväder första bilden talar för sig själv. Sen klarnade det upp och Ingemar blev rastlös så vi fick rasta honom med Fika och Prommenad vid Hjälmare docka, mycket mysigt, gott och trevligt. Imorgon ser det ut att bli flygväder så jag ska få uppleva min första segelflygtävlingsdag. Ingemar har lovat att lära mig allt han kan!
















onsdag 16 juni 2010

Mot Arboga

Jag har nyssen bokat tåg till min andra hälft i Arboga där han flyger SM i segelflyg denna veckan. Så jag tänkte ta tillfället i akt och utvidga mina segelflygskunskaper och få träffa Siiiimon! Så jag har tagit ledigt från jobbet på Fredag och åker direkt efter jobbet imorgon. Åhh vad jag längtar....


måndag 14 juni 2010

Update från Fåglum

Jag har nu jobbat i en vecka och en dag! Det går bättre och bättre dag för dag...
Allt går juh inte alltid som man tänkt sig men nästa ;o)
Mitt skåp som jag fyndade på hjulet börjar ta form och är snart färdigmålat ;o)



Vi har även varit ute och gått förra helgen, inte denna, då var Ingrid här men förra åkte vi en skog där det bott en farbror som bevarat skogen. Han har inte tagit bort nedfallna trän inte rensat sly eller annat. Kenzo var förstås med mig, Simon och Ingalill dit.