Sidor

tisdag 25 januari 2011

Gamla bilder

Nu är det inte så långt kvar tills simon åker till Brasilien. Kommer sakna honom så, vi har så otroligt roligt ihop!

Saknar även Cesar det var länge sen han var här, har dock hört att dom fått tillskott i fåglumsfamiljen =)
Det finns dock ingen mysigare hund än Cesar han är bara föööör GOOO!
Men på Söndag bär det av mot FÅGLUM! Blir där ett bra tag.

// Jess

Ett underbart och vackert bildspel av en underbar sport.

Undervattensrugby from Lars Dafgård on Vimeo.




Lars Dafgård har gjort detta underbara bildspel om undervattensrugby.
Jag älskar undervattensrugby.

Jess

torsdag 20 januari 2011

Deltar i tävling

Bild från iminagommor.blogg.se

Är med i en tävling där man kan vinna ett silverfat, super fint, kanon att ha ett blockljus på!
Klicka på rubriken för att komma till tävlingen ;o) Dessutom är det en supermysig blogg med massa pyssliga tips och braiga idéer.
// Jess

Min Dator är tillbaks för ett litet tag iallfall, ska läsa en kurs som är på distans och då behöver jag "gå" på möte över internet, nu är frågan efter att ha läst uppgifterna? Behöver jag vara arkitekt? Vafasen vem kan inte rita? Eller? Ja ja det ska nog gå bra!! Kom hem från jobbet för en stund sen, gick super snabbt idag, svarade på mail och på uppgift att rumsförlägga lite gäster som kommer i helgen. Gick bra, va lite pilligt. Tog bussen hem, den gick till stan, där stog det att bussen mot högskolan gick om 13 min, jag ville inte gärna vänta i kylan så jag började gå hem själv kl 22.30 från stan (förlåt) men jag orkade inte vänta ingrid skulle möta mig 22.50 och ge mig min dator. Såhon hade efterlyst mig om jag inte kom. PS jag har köpt en ny snygg kalender ;o) Ska ta kort på den imorgon, nu ska jag sooova, kram// Jess

onsdag 19 januari 2011

Dåligt bloggande

Inte varit så mycket bloggande på sista tiden. Har jobbat mycket, räknade ut att jag jobbar 50% denna månaden på hotellet. Det är kul men jag har varit ganska mör efter och ha jobbat i helgen nu. Jobbar tors,fre,lö,sön nu med. Kameran har mest legat undanstoppad. Inget höjdarväder ute för fotografering. Får se om jag kan bjuda på något gammalt undanstoppat kort. // Jess


Tylösand i sommras, önskar att det kunde bli sommar.Då hade det gått fortare tills simon hade kommit tillbaks.

torsdag 13 januari 2011

Vadå klara?

Vi klarar allt!

slut med tentaplugg

Den senaste tiden har min position varit som på bilden nedan, nu är det ändring på det!!! Tänkte städa lite här i simons lgh idag, plus lite extra skolarbeten som måste putsas till. Träffade förresten min mattelärare på ica igår och han sa att alla var godkäna =) det betyder 1 tenta check!!! Fredag,lördag och söndag blir jobb på hotellet !!!


// Jess

onsdag 12 januari 2011

Tentaångest

Måndagens tenta gick vägen, inte kanon men den gick vägen. Att jag aldrig lär mig att man ska plugga mer. Jag räknade på allt några helt rätt verkar det bli resten får vi se. Idag är i allafall min hat tenta Anatomi II. Jag har kuggat 2 tentor, Anatomi II och Fysiologin. Anatomi II har jag kuggat 2 gånger. Jag ska idag ge mig på ett tredje försök. Tredje gången gillt va??? Sist hade jag 1 poäng från G men lärare hade poängsatt mina svar konstigt. Jag har inga större förhoppningar för idag, men jag ska göra mitt bästa. Wish me luck // Jess

Jag bjuder på gammal bild från 2008 när vi var på Liseberg, 2 dagar efter jag fått mitt antagningsbesked att jag kom in i Halmstad.

söndag 9 januari 2011

Tekoppar

Åh de här muggarna hade jag velat ha, tydligen har blondinbella likadan men vad gör de, dom kostar dock en liten peng typ 90 kr styck. Men åååhh så fina!
// Jess

lördag 8 januari 2011

Tillbaka till verkligheten

Jajemen, efter ja några veckors ledighet är man nu tillbaka i den sunkiga men mysiga pluggatmosfären. Jobbade på hotellet igår men idag har jag varit duktig och pluggat. Simon har tagit kort på mig för han tyckte jag var så söt. Han har dessutom fixat dipp och morötter så jag kan plugga bra, han har handlat, diskat och gjort allt för att mitt pluggande ska gå bra. Jag har som sagt VÄRLDENS BÄSTA pojkvänn!! Vi hjälptes dock åt att laga mat, hemma gjorda biffar med gårdagens hemmagjorda potatismos. åååh så gott!




// Jess

söndag 2 januari 2011

Bydalsfjällen

Idag har vi varit i bydalsfjällen, riktigt najs åkning. Vi åkte via isvägen det var faktiskt lite häftigt man fick ta av sig säkerhetsbältet när man körde över isen, ifall den brister. Vi hade iallfall en kanon dag, lagom temp, solen kunde dock få kikat fram.























// Jess