Sidor

torsdag 24 februari 2011

whoopies





Jag ska idag baka whoopies, jordnöts och chokladwhoopies, jag åter kommer senare med resultatet!

Så här skriver dom i alla fall på www.baka.se

"Se upp här kommer whoopie!

Först kom cupcakes, sen cake pops. Nu gör nästa amerikanska baktrend entré i de svenska köken. Namnet på allas läppar är whoopies, eller whoopie pies. Namnet till trots handlar det om småkakor fyllda med krämig fyllning snarlik den frosting man använder till cupcakes. Kladdigt, gott och lätt att göra – precis som det ska vara!"


// Jess

onsdag 9 februari 2011

Sol och Tulpaner


Igår tog jag kort på Inga-Lills Tulpaner, men min dator åt upp dom Tulpanbilderna. Jag vart super sur och irriterad med idag har jag tagit nya bilder. Dom åt inte datorn upp som tur var =)

// Jess





tisdag 1 februari 2011

Fåglum


Har nu bosatt mig i Fåglum för ett tag, för lite uppstart av ex-jobbet och kvalitetstid med Simon innan han åker. Han har rensat ur sitt pojkrum så jag kan bo här när han är i Brasilien. Jag har dessutom inrett det lite mer Jessica style genom en rosa/lila ryamatta super fin och fluffig, billig dessutom och ett extremt billigt rosa överkast inköpt på IKEA. Nu ska jag fixa ett par Jessica gardiner med sen é de nästan som hemma, men fortfarande med en stor touch av Simon. Det ska nog bli bra ;o) // Jess



Igår fick vi dessutom Våfflor med sylt och grädde här i Fåglum, så himlans gott!