Sidor

söndag 27 mars 2011

Halmstad


Jag har gjort snabbvisit i Halmstad! Det var sköönt jag gillar Halmstad och min lägenhet, har fått in både skola, plugg, jobb, träning och att umgås med Ingrid. En bra helg helt enkelt! Dessutom har jag bokat en resa till min fina Simon och Brasilien. Kommer bli alldeles underbart, den 13 Juni far jag. Tänk om tiden åndå kunde gå fortare ;o







)







// Jess

måndag 21 mars 2011

SleighCross


I Söndags var vi i Persåsen och körde SleighCross! Det är som snowracer i en skidbacke som är som en skicrossbana. Det var så himla kul, ibland gick det så fort att jag nästan var liiite rädd. Vi mätte upp en topphastighet på 58 km/h. Detta är något jag skulle göra fler gånger i livet, har varit helt lyrisk sen dess.


// Jess







Åh jag som satt sönder mina, dessa blir mina nya


// Jess

torsdag 17 mars 2011

Swingfly - Me And My Drum (Melodifestivalen 2011)



// Jess

Uppsala

Tjipp


Jag befinner mig nu hos Julia i Uppsala, och här gott folk här ligger snön kvar och det är sådär livsfarligt att cykla. Jag som blivit bortskämd med fina väglag i Halmstad. Idag har Jullan gått i skolan så jag har fått aktivera mig själv. Det gjorde jag genom att ringa till mina försäkringsbolag och lite annat, sen tog jag mig en promenad till stan. Jag skulle sedan från stan tillbaka till Julias lgh men kom på att jag ville handla lite mat så jag tänkte jag borde hitta till ICA, men jag hittade Lidl och det blev en rejäl promenad. Ikväll har Jullan spelat innebandy och jag åkte till Actic här i Uppsala och gick på spinning! Det var jobbigt bra musik men ibland lite väl mycket schlager men ja ja! Tänkte avslöja min favvo i melodifestivalen med, det var nämligen swingfly, hans unge var så jädra söt när han målade läppglas plus att låten e riktigt go!

// Jess


onsdag 16 mars 2011

I städartagen


kl 17.02 idag går mitt tåg mot Uppsala och min fina fina Julia. Ska bli så roligt, jag ska bara njuta hela tiden. På Fredagen tar vi sedan vårat pick och pack och drar till Östersund. Där får vi se vad som väntar ;o) Nu städar jag i alla fall lägenheten, den har lixsom kommit i 10onde hand nu när det varit så mycket i skolan och annat tpy jobb och träning som kändes lite viktigare än skiten i hörnen. Men nu kändes skiten i hörnen ganska jobbigt så tänkte att de bästa är ju att komma hem till en ny städad lägenhet =) Nehe nu ska jag ta tag i disken och badrummet sen laga lite mat sen göra den sista redovisningen innan exjobbs redovisningen den 23 Maj! Heja heja

// Jess

måndag 14 mars 2011

studiofotografering ( Mycket roligt)

Igår kväll hade vi fotosession inför exjobb och ja allt annat det kan vara bra för här i livet;o) Jag var både fotograf och modell ;o) Dessa kort är tagna med min kamera med objektivet 50/1,4 AF-S. Men i Jonathans studio! Så här blev det!

Jag och Sofia, Foto: Jonathan Larsson

Jag, Foto: Jonathan Larson

Knäpp Jessica, Foto: Jonathan Larson

Lite allvarligare Jessica, Foto: Jonathan Larson

En go Jessica ( detta blir nog mitt CV foto)
Foto: Jonathan Larson

Det var mycket kul och roligt att se att min lilla sketkamera kan ta såhär bra bilder =)
Och att jag kunde vara såhär glad kl 22.00 en söndag kväll!


// Jess

lördag 12 mars 2011

Om man skulle ta å tag tag i anmälningen till denna Tjejklassiker ...



Jag det är väll så att man behöver lite press och en spark i rumpan för att komma till skott. Första etappen blir ju 1000 meter simning den 9 Juli i Vansbro! Sen någon gång i September tjejmilen. Jag har faktiskt aldrig sprungit en mil, så det känns lite jobbigt. Men däremot har jag simmat 1 mil =) Dock i bassäng, utan sjögräs!

Vad säger ni ska jag slå till eller???




// Jess

fredag 11 mars 2011

Nu gör vi Halmstad Osäkert ;o)




// Jess

God morgon

Solen är tillbaka, den väckte mig idag på morgonen! Min lägenhet är nämligen ett solhav på morgonen om solen skiner. Idag är det fullt upp hela dagen, fix med projekt och grejer på morgonen, lektion, lunch sen möte sen lite extra fix med alla projekt. Efter det blir det träning functional efter det är det utgång! Imrn ska jag ta det halv lugn, finns grejer som måste göras fast det är Lördag! Jag börjar iallfall dagen med en rejäl filskål med godsaker i!

"Sol i sinne-Brun inne"

// Jess











onsdag 9 mars 2011

Update från biblioteket

Just nu vräker snö blandat regn ner här i halmstad och höst känslorna infinner sig direkt. Jag glömmer aldrig första året jag bodde här. Den hösten regnade det varje dag typ. Det var verkligen en riktigt seg termin, dessutom läste vi matte och Frida och jag bodde i ett ruckel på östra stranden. Jag fick dock lära känna massa nya människor under den tiden, människor jag umgås med idag som jag är glad att jag fått lära känna. Allt ont typ som regn kommer med något gott endån typ. Så idag bara för att det regnar händer det säkert något annat skoj =) Nu ska jag bara skriva klart en rapport så det där roliga kan hända snart.

// Jess

tisdag 8 mars 2011

På tal om kläder...



Så hade inte denna klänning varit helt fel på typ kanske examen?

// Jess

Kläder

Jag glömde ju lägga upp mina shopping fynd, vet att både mamma och Julia gärna ville se. Så här kommer dom!



Blå klänning med vita blommor H&M
Beige klänning med vita blommor H&M

Gammelrosa/korall färgad kofta H&M

Blå tunika, Åhlens

Rosa tröja, Cubus

// Jess

Soool

Idag skiner solen som bara den här i Halmstad och givetvis sitter jag inne och pluggar. Men vad gör man "you got to do it"! Jag läser ju just nu 150% i skolan alltså 4 kurser. Det blir mycket plugg utöver exjobbet som tar bra med tid. Men när allt är över ska det bli sååå skönt. En Brasilien resa då vore inte helt fel. Så jag får fortsätta jobba på hotellet så jag kan åka, pengar kommer ju tydligen inte in på kontot av sig själv=). På Fredag verkar det som de blir utgång, super Fredag på Mårtensson. Var länge sen jag skakade min rumpa på dansgolvet så det ska bli riktigt skoj. Jag ska ladda med functional toning innan ;o) Ingrid och jag har aldrig tråkigt när vi är ute så jag förväntar mig en toppen kväll.

Undrar när jag ska börja löp träna inför tjejmilen, får nog skaffa mig en coach. Simma kanske man borde göra också, Simon tyckte jag kunde börja i Nossan.


// Jess


På tal om min fina Simon, så har han ju en blogg/resedagbok när han är i Brasilien!




måndag 7 mars 2011

Lycklig

Har pratat med Simon på skype, det är alltid lika underbart att få höra hans röst! Fast jag glömde säga att jag faktiskt läst en bok, fort gick det med. Den var såå bra, det är Jessica Andersson som skrivit den och handlar om hennes uppväxt som kantats av missbrukande föräldrar foster hem och vägen dit hon är idag, mycket känslosam och ärlig bok 4 av 5 toasters. Nu ska jag iallfall sova, måste bara lägga upp ett påslakan jag hittade på H&M idag det var så galet fint!

// Jess
Påslakanset H&M 399:-

Pocketbok adlibris säkert 39:-
















Idag ska våren fram på riktigt


Idag har jag klätt mig lite vårigt för att hjälpa våren på traven lite ;o)

Men nu skolan sen jobb, Tjipp

// Jess

söndag 6 mars 2011

Sol i sinne, sol inne ( eller hur va det nu igen)

Idag har varit en bra dag, jobbet gick bra! Gjorde mitt värsta utcheck hitintills in mitt liv, men det gick bra! Efter jobbet så mötte Ingrid upp mig och vi cyklade till Östra stranden och gick en runda där. Nu har jag precis diskat mitt stora Diskberg sen i Fredag, det var oerhört tråkigt men vad gör man. Ingrid och jag har även fått för oss att göra tjejklassikern, ha ha! tydligen ska vi börja med Vansbrosimmet 9 Juli. Tjejsträckan är bara 1 km motströms, men mitt stora problem är inte att klara att simma 1 km utan att simma där det är mörkt vatten, kanske sjögräs och jag inte ser botten. Så min stora utmaning är att hoppa i över huvudtaget =) Sen etapp två verkar bli tjejmilen som då förstås är en mil=) Tål att tänkas på men man ska ju ha mål, detta kan ju vara ett bra kanske? Eller vad säger ni? Jag bjuder på lite bilder från idag istället ;o)



// Jess







Ps. Ingrid ville inte vara med på bild det är därför hon inte är med, så hon fick ta kort på mig, hjälpte henne med inställningarn, blev helt okej =) Sötast är man när man blundar ;o)