Sidor

torsdag 28 april 2011

Spring

Det är sådant underbart väder ute nu, allt eller mycket står i blom och jag passar på att njuta lite extra. Min nikon hjälper mig att föreviga dessa stunder och ögonblick. Nu är det full fart med exjobbet, tentan kändes bra. Hoppas det gick lika bra som det kändes!
Cesar har även hjälpt mig njuta idag, det är så kul att ha honom här, han charmar alla och följer med mig på morgonpromenader. Han blir öööverlycklig när jag kommer hem. Jag känner mig såååå älskad! NUUU KÖR VI! 28 MAJ EXAMEN








// Jess

onsdag 27 april 2011

Imorgon gäller det!

Jag har laddat med promenad och pratat med min älskade Simon.
Håll tummarna för mig please! Det MÅSTE gå vägen!


Kramar Jess




söndag 24 april 2011

Praktisk ryggsäck


Jag har två resväskor men det är dragväskor, jag har funderat på eller jag hade velat köpa en smidigare väska som man lätt kan ha på ryggen. Spec då Simon och jag ska förflytta oss mycket i Brasilien. Jag har hittat en smidig och en med fin färg på Stadium en 55 L man borde klara sig med det och en ryggsäck. Den är himlans fin!

// Jess

Årets första grillning


Jag har jobbat och slitit hela helgen vad kunde jag vara mer värd än en grillning ute i det fina vädret. Min halvätna grilltallrik, champinjoner, halloumi, lövbiff, spenat, soltrokadetomater, tzatziki (hur de nu stavas?) och såklart rödlök.

Imrn blir det plugg och lite ordning på min lägenhet, den har fått hamna i sådär 10onde hand ;o)

Hoppas det fina vädret håller i sig, man blir lycklig av sol, så är det bara!

Påsk Kramar

onsdag 20 april 2011

Hektisk dag och 6 Jobbiga kilometrar på galgberget..


En mycket hektisk dag men mycket att göra, plugg, möte, plugg, fixa en biomekfaktura, möte, 6 km med Frida på Galgberget. Jag som trodde jag va lite mer tränad nu, knappast! längs löprundan fanns några backar. Det där med backar är tydligen inte min grej! Kramp efter varje backe, mina vader fylldes med mjölksyra och det tog några min innan dom kom tillbaka. SÅ nu blir det backträning. 6 km ska vara lika lätt med eller utan backar.

// Jess

tisdag 19 april 2011

Mellis

Nu kontrolläsa rapport ute i solen och förbereda mig för Power/spinning....

Nomnom ...// Jess

Frida, Stella, Diva besök =)


jajemen, hela högen var här! Frida hämtade en tröja och gav utlåtande på min nyinköpta klänning.


Hoppas ni har det bra i sooolen // Jess

Sol och Jordgubbar


Idag skiner solen på oss här i Halmstad, var och handlade tvättmedel på MAXI innan och såg att de sålde jordgubbar för 15:- det är faktiskt acceptabelt nu även om de bara va ca 8 st så 2kr / per gubbe, men de är juh så gott. Jag tänkte avnjuta dem som mellis innan träning med lite kesella Perfekt!


// Jess



söndag 17 april 2011

Dagens löprunda...

Det va lite segt, kan bero på powern jag gick på igår. Men det va absolut skönt att röra på sig lite!



// Jess

Uppfrächning av min balkonglåda

Efter en dag utan jobb och två med kände jag att jag behövde en klänning och att min balkonglåda kunde få lite presenter med. Den fick 5 stycken lila och orange. Det behövdes, nu ska jag ut och springa, vet inte hur långt än! Vi får se ;o)


FÖRE
EFTER



fredag 15 april 2011

onsdag 13 april 2011

release imrn...

HM släpper en ny kollektion imrn och denna klänningen hade nog passat mig utmärkt, kanske har man tur.

Det är mycket nu...


Väldigt mycket som händer, ska göras, bör göras, ska hända, ja fullt upp! Men jag gillar det, dessutom går träningen himlas bra, jag har nog aldrig tyckt det är roligt eller att det går bra att springa men det gör det nu. Så himla kul!

// Jess

söndag 10 april 2011

Mot Fåglum...

Sitter på bussen mot Götet där tåg kommer ta mig vidare till Vårgårda! PÅ Fredag åker jag mot Halmstad igen (Jag vet ett jäkla farande på mig). Jag har både tränat massa och jobbat massa i helgen så nu är jag lite rikare och lite mer vältränad bra kombo ;o)



Bild från bussen (sliten med glad Jessica)

// Jess

fredag 8 april 2011

Bra att ha..


Dom här skorna skulle jag vilja sätta på mina små fötter, och vandra med i Brasilien!
Komsi Komsi



// Jess

måndag 4 april 2011

10 veckor


Om 10 veckor så är jag typ här nästan, i alla fall påväg mot Brasilien! Åh vad jag längtar



// Jess

lördag 2 april 2011

Sååå söt....

Idag var jag och Simons mamma på stan i Alingsås och jag sprang förbi lindex och såg denna söta kreation. Var bara tvungen att se om den fanns på internet =) Visst var den fin?




// Jess