Sidor

torsdag 30 augusti 2012

För vi har fjällvandrat..

Vi tog ledigt i Fredag och körde upp till steff och Lars i Östersund på torsdagen efter jobbet och tillbringade helgen hos dom! Vi hittade som vanligt på mycket mysigt och kul grejer! 



















onsdag 22 augusti 2012

Mina fina vänner...

Dessa bilder tog jag på mina kompisar innan vi skulle iväg på bröllopet. Alla va så piffade och fina, jag använde en gardin och fönsterljus! Själv balanserade jag på en stol i långklänning =) Jag är nöjd med resultatet =) vad tycker ni?









torsdag 16 augusti 2012

Visingsö...

Igår kväll efter jobbet tog Simon och jag en tur i motorseglaren till Visingsö. Det finns ett flygfält på norra delen av ön som vi kunde landa på. Väl där kunde man hyra cykel för 20 kr så vi tog varsin cykel och cyklade runt lite på norra delen. Sedan gick vi ner till stranden som ligger vid flygfältet och åt kvällsmat. Det var bara vi där, hur mysigt som helst. En fantastisk kväll =) Fågelvägen till Visingsö är endast 7 mil från Herrljunga, ca 30 min tog det!














måndag 13 augusti 2012

Blåbärsplockning...

Idag efter jobbet åkte Simon och jag ut i storskogen för att plocka lite blåbär tror vi fick ihop en 1,6 liter kanske? Mycket mysigt var det!







tisdag 7 augusti 2012

3,5 år tillsammans...


Min Fina Mamma...


Jag har varit hemma i en vecka och umgåtts med min fina familj. Här är en bild på min mamma som så snällt ställde upp på ett kort! tycker det blev fint fast hon blundar =)