Sidor

onsdag 25 april 2012

När tekniken krånglar...

Jag har i kväll lagt ca 1 timme på att laga vår förbaskade router som i söndagskväll beslöt sig för att lägga av. Jag provade med allt men ne inte ens kabel-dator fungerade då var jag nära på att lägga ner. Jag ringde då min kära pappa, tänk va en pappa bara genom att man vet att han är på andra sidan luren utan att han säger så mycket kan leda till att man återfår sina krafter och tar tillbaka makten över routern. Helt plötsligt fungerar den efter lite tricks via d-links hemsida och andra fin justeringar. Jessica- Routern 1-0 mouhhahhahha!

Dåligt med fotande men jag har beställt en reflexskärm så nu ska det fotas, den som vi vara modell får höra av sig jag ska öva öva öva!


Jag bjuder på Simon bilder idag och några pelagonsticklingar som tagit sig så fint!




torsdag 19 april 2012

Dumlekladdkaka...


Jag är Fikaansvarig på jobbet imorgon och brist på tid gjorde att det blev en kladdkaka, men inte vilken kladdkaka som helst utan en dumlekladdkaka! Så några slevar smeta och miljoner dumlepapper senare så står den på svalning i kylen och min mage är inte jättepigg efter all smet! Men den blev god =)


    

Erkänn, du önskar att du jobbade på mitt jobba ;o)

onsdag 18 april 2012

Loppisfynd...

Tänk vad dagarna går fort, onsdagen är snart över och helgen är bara två få dagar bort.
I helgen så va jag på loppis/secondhand och där fyndade jag lite små grejer som glasburkar, en pianopall till Simon (fast det kallas nog orgelpall) och jag va sugen på några saker till men jag kände att det fick allt vara nog. Men jag kunde inte riktigt komma över de grejer jag såg så jag åkte dit igen efter jobbet på måndagen och jajemen prylar va kvar och jag hittade dessutom en söt bonus fåtölj (tur att vi har en stor bil). Sen bar det av till Borås hade hittat en kristallampa på blocket för fyndpris. Nu har jag lyckats få Simon att fixa båda lamporna och jag har hittat bra platser där sakerna ska få stå. Jag bjuder även på mina små odlingsförsök jag har här i lägenheten. Det odlas nämligen basilika, ruccola och persilja, det är inte dåligt vad det växer och knakar =)









söndag 15 april 2012

hundutställning och bullbak...

Idag har det varit bullbak och hundutställning på schemat...
Dåligt med bilder från hundutställningen dåligt ljus och väldigt brunt, hundarna kom inte till sin fulla rätt på fotot!
Så ni får nöja er med bullar =)
















tisdag 10 april 2012

Kalmar del 2

Jag har haft det bra i Kalmar =) I söndags var vi i nunnedalen på öland och gick. Jättefint, måste åka dit när våren kommit igång lite då lär det va super fint! Sitter vid den nya datorn nu, den fungerar perfa. Så himlans gött =) jag bokade en resa för mig och Ingrid till Chamonix i Frankrike idag, vi ska åka med UCPA. Multisport 5 dagar, canyoning, rafting ja några av de saker vi får prova på, fy fasen vad skoj det ska bli!

bilder från helgen ;o)









I löööööv kroppkakor!

fredag 6 april 2012

Kaaalmar =)

Jag befinner mig just nu i Kalmar hos mamma och pappa! Anledningen till blogg, då jag sällan är hemma är för att prova vår nya dator. Gött med ny dator där jag kan pilla med bilder, blogga och hitta på andra stolliga saker! Den ska med hem sen, min kära bror har byggt en jessica/simon dator perfa =)
Jag bjuder på lite bilder från Kalmar =)







// Jess