Sidor

lördag 18 september 2010

Önskelista





Jag fyller juh år snart och har faktiskt för en gång skull massa saker som jag önskar mig, tillhör inte vanligheterna. Dock är det mesta dyrt =(



Ett par ASICS GT 2150 W mina gamla är 3 år så ett par nya vore bra =)




Ett nytt BRA regnställ mitt jag har nu köpte jag för dyra pengar men det läcker när det ösregnar vilket inte är så skoj! Och med tanke på vädret i halmstad kan det komma väl till hands!




Ett kameraobjektiv som jag kollat länge på AF-S 50/1,4 finns billigare men eftersom jag inte har autofokusmotor i min kamera så blir det dyrare objektiv. kostar ca 3500kr men det är BRA!




En klippning med slingning! Mitt hår behöver en makeover =)



Fin tröja HM 149:-



cool tröja H&M 249:-



Ett nytt överkast! Mitt är nopprigt och har en blå fläck! Fast det är inte jätte viktigt eftersom jag knappt använder min säng.

En blåsig dag I Halmstad




Eftersom Simon och jag är lite konstiga, beslöt vi oss för att åka till Tylösand när det blåste typ 40 sekund meter. Men åhhh vad häftigt det var, man fick anstränga sig för att stå kvar på samma plats och vilka vååågor. Det regnade så det var svårt att ta kort så det blev mest på oss, regnade på linsen ;o) Men jag bjuder på några roliga/blåsiga kort!









fredag 17 september 2010

Biomekanik

Ja, det är precis det jag gör, pluggar biomekanik. Och gott folk det är inte det lättaste även om det går bra nu =) Det finns juh massvis med distraherande grejer som man kan göra istället. Typ som att lägga upp bilder jag skickade in för framkallning i förrgår till fujidirekt. Halva priset var det kostade nästan inga pengar alls. Men jag har inte varit riktigt nöjd med fuji bara svartvita bilder som jag framkallt har var bra. Men vi får se, jag hoppas att det blir bra. Dessa bilder skickades in för förstoring...













fredag 10 september 2010

Hundvakt =)




Just nu bor Cesar hos mig. Det är mysigt, han gillar att läsa H&M katalogen med mig och IKEA katalogen =) Men ibland är det inte lika kul när han vill ut när det regnar! Då får man lixsom ställa upp, men vad gör det! Imrn ska vi åka tåg till Simon i Fåglum han har fyllt år och ska firas i helgen så vi ska bidra till firandet jag och Cesar tänkte vi. Första gången Cesar åker tåg men det ska allt gå bra!


onsdag 1 september 2010

Sommaren är slut men det betyder inte att det inte finns massor av bilder att längta tillbaka med!


Jag sitter här och borde planera kvällens simlektion och jag borde läsa boken "side by side" men jag känner inte för det, jag känner för att titta på alla mina bilder och drömma mig bort till allt roligt och bra som hände i sommar. Sen överväger jag samtidigt att köpa ett nytt objektiv till min kamera det är super bra och kommer hjälpa mig att ta massa fiiina kort. Får man bara köpa ett objektiv till kameran för 3700 kr? jag fyller juh år snart så om jag köper det nu sen önskar mig pengar när jag fyller så typ får jag juh det i födelsedagspresent. nehe nu ska jag bjuda på en bildkavalkad från i sommras.

































>