Sidor

onsdag 20 oktober 2010

På nyhemsgatan vankas det pannkakor =)

Ps, glöm inte ljudet!

Ny slingad =)

Idag var jag nere i Ängelholm hos Kerstin på hennes frisörskola, hon behövde någon som ställde upp för ett prov i färgning hon skulle göra. Och klart man ställer upp, jag fick juh i princip en slingning! Dessutom blev det super bra och jag är jätte nöjd, var lite konstigt i början innan man vant sig men sen kändes det bättre och bättre! TACK KERSTIN


tisdag 19 oktober 2010

HALMSTAD

Vi är ute och går mycket nu, cesar är både student och stadshund nu förtiden =)



Sen myser vi väldigt mycket också

söndag 17 oktober 2010

Behöver man plugga efter 22.30 en söndag?

Nej det tror jag faktiskt inte så nu slår jag ihop mina 10 miljoner papper och min dumburk och kryper ner bredvid den finaste pojkvännen man kan tänka sig. Med en av dom bästa hundarna i världen liggandes nedanför. Jag har det bra!!


lördag 16 oktober 2010

Bruno Mars - Just The Way You Are [Official Video]

Super mysig, härlig låt och mysig musikvideo =)

Mobil


Som sagt min mobil e tokgammal och kollapsar väll när som helst. Jag har dock letat lite efter en ny men inte hittat någon bra men nu har jag det en HTC wildfire - white. Snygg för att kostad endast 2 500 kr =) Dessutom kan man blogga från den bra najs ;o)Den hade en 5 megapixel kamera med och video alltid kul så man kan skicka roliga sms. Så dör min trogna vapendragare sony ericsson walkman snart så blir det nog en sådan.

Cesar är här igen och gör stor entre =)

tisdag 12 oktober 2010

Skolan

Idag började jag kl 8.15 vi hade tillämpadsportbiomekanik. Och vi fick tentor att öva på, jag hade helt glömt bort hur man gjorde. Det är då man undrar vad man håller på med egentligen ibland. Varför tar jag lån på 200 000 för info som finns i mitt huvud som kan vara borta nästa dag. Puts väck! Ibland är skolan roligare än andra dagar, idag är en sådan dag då man helst skulle vilja ha ett aktivt jobb. För mig är det dock lättare att räkna än att läsa en massa. Just nu känns biomekaniken ändå mer lockande än rehabiliteringstekniken. Ibland vill man bara åka iväg, gärna långt bort, så långt bort det bara går.
Finns lite bilder till sen i helgen förresten då simons mamma och pappa kom ner och hälsade på vi gick runt torvsjön som tydligen blivit en oktober tradition, vi var även nere vid tylösand.











söndag 10 oktober 2010

Vi har varit i Köpenhamn på dagsvisit

Resan dit är en historia för sig, jag säger bara SJ! fast å andra sidan kunde inte sj hjälpa detta. Men trevligt hade vi endå =)










Fika med bästaste Ingrid

Jag mötte Ingrid inne i stan för att fika på mysiga krokstorpsgården i halmstad centrum. Där åt vi goda smörgåsar med tonfiskröra resp salami och brie! Till efterätt som åts före smörgåsen blev det kladdkaka med grädde och hallonpaj med vaniljsås. Det var mysigt =)


torsdag 7 oktober 2010

Ny frisyr

Simon har fått sin nya Iphone 4 och fick äran att ta kort på min nya frisyr=) Blev det snyggt?


Kalas, Halmstad och PLUGG

Tillbaka i Halmstad, efter en skördis helg med avslutande kalas. Fick fruktansvärt goda cupcakes tror jag åt 3 nästan. Sen tårta på det och BULLAR! Nu ska jag iväg och klippa mig, wish me luck! Jag har nog aldrig varit nöjd efter ett besök hos frisören. Men men! Just det jag har köpt en ny klänning/ skjorta med rutor! Jag tror simon tycker jag är snyggare än vad jag själv tycker! Den e så otroligt skööön!Nehe Frisören va det!





fredag 1 oktober 2010

Skördis på dah island in dah sun =)

Jajemen skördefest vart det! Himla trevligt, jag gillar att leta efter min egna pumpa bland typ 500 st. Och hitta färgade ljung ( skulle dock aldrig köpa dom, kul grej mest) roliga pumpa statyer. Få typ 3 mega koppkakor med take what ever you want tillbehör till så som smält smör i termoskanna, lingonsylt med slev och grädde i liter förpackning. JAG GILLAR! Var dock helt oslagbart kanon mätt efter denna brakmåltid som serverades av mcknuttar =) Jag gillar Öland och skördefesten gör det hela lite bättre. Jag att jag slapp checka in 500 husvagnar, been there done that! Nu ska jag ladda upp bilderna om det går, funkade inte innan. Men det var nog för jag varit dålig på att skriva här så jag skulle straffas. Nehe först kissa cesar sen sängen. KRAM