Sidor

onsdag 11 mars 2009

Ibland är det inte så lätt



Ibland hinner man inte allt fast man vill, ibland blir det fel fast man försökte, ibland finns det inget man kan göra bara vänta. Ibland är det inte så lätt!
Ibland blir inte mekaniktalen det du trodde det skulle bli, ibland visar det sig att du gjort typ APfel !!! Vad gör man man sparkar lite på en stol och hoppas att nästa uppgift den e lättare , jag känner det på mig =)
Ibland måste man bara lyssna och va tyst och krama. Ibland så måste man göra kladdkaka till sina vuxencrawlare fast man egentligen inte har tid eller ork. Ibland måste man bjuda på ett leende bara för att. Ibland måste man säga nej till roliga saker för att göra de tråkiga sakerna. Ibland måste man städa för det va på tok för länge sen. Ibland måste man andas och ta det lugnt fast man egentligen inte ha tid. Och oftast så löser det sig på ett eller annat sätt eller hur?

Och ibland måste man gå till skolan kl 8 fast man e ledig till klockan 13.15 bara för att räkna den där jekla mekaniken. För att man måste skriva minst 6 poäng av 10.
Mmm ibland så måste man bara...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar